Acquire

Geschiedenis

Onze zaak werd in 1948 door mijn vader, Gerard Voet, opgericht.

 

In de beginjaren was de garage gelegen in de Kleine Dijk in Diksmuide maar al snel werd deze locatie te klein.

In 1952 werd dan ook beslist om te verhuizen naar een iets ruimere locatie in de IJzerlaan. Het gebouw dat toen dienst deed is nu in gebruik door de thuiszorgwinkel

 

 

 

 

Na enkele jaren was ook dit pand te klein en werd beslist om een derde keer te verhuizen. In 1960 werd dan geopteerd voor het gebouw waar de garage tot op de dag van vandaag gelegen is. 

Zo'n 18 jaar later, in 1978, werd onze zaak aangesteld als officieel servicebedrijf voor Opel. 

Twee jaar later, in 1980, kregen wij de erkenning van officieel Opel dealer.

Nu we de titel van erkend dealer hadden was een reorganisatie onvermijdelijk. Daarom beslisten we in 1981 een nieuwe showroom te bouwen die voldeed aan de eisen van Opel.

Door de snelle technologische evolutie en steeds strenger wordende mileunormen werd in 1993 beslist om het gebouw met de grond gelijk te maken. Een volledig nieuw pand werd gebouwd, en één jaar later, in 1994, was de nieuwe vestiging volledig klaar.

 

 

In 2008 namen we de beslissing om naast de huidige showroom nog een tweede, volledig nieuwe showroom te bouwen. Deze doet hoofdzakelijk dienst om onze nieuwe en 2e handswagens te kunnen presenteren.

 

 

In 2016 werd beslist om onze parking volledig te vernieuwen om de klanten betere parkeermogelijkheden te bieden. Daardoor is er nu plaats voor zo'n 100 wagens.

Met deze laatste aanpassing is de zaak volledig up to date. Zo kunnen wij u zo goed mogelijk begeleiden bij de keuze van een nieuwe wagen en is het mogelijk om u de best mogelijke service tegen betaalbare prijzen aan te bieden